Predstavitev

Igrišče za golf Trnovo Ljubljana se razteza med ljubljanskim avtosejmom in južno ljubljansko obvoznico. Dostop do igrišča je s Ceste dveh cesarjev cca 150m od Jakšič centra v Trnovem. Igrišče je prvič odprlo svoja vrata 16.5.2007.

Igrišče je namenjeno vsem igralcem in ljubiteljem golfa saj ni potrebno dovoljenje za igro golfa, da lahko igrate pri nas.

Vadbišče ima dolžino 250m in 30 udarjališč. Za vadbo kratkih udarcev je na razpolago 5 vadbenih ( chipping in pitching ) zelenic na površini 1,5 hektara, poleg tega je  voljo še vadbena zelenica ( putting green)  na površini 800m2.

Igrišče za golf Trnovo ima 9 lukenj, ki se raztezajo na površini med južno ljubljansko obvoznico in avtosejmom. Za najboljše igralce ima igrišče iz belih udarjališč cca 2500m dolžine. Predvsem 2, 3 in 6 luknja bodo tudi za najboljše igralce zelo zahtevne. Za večino igralcev, ki bodo igrali iz srednjih udarjališč je igrišče dolgo med 2000 in 2350m. Igrišče ima par 34.

Priložena tabela s podatki o dolžinah lukenj ob načrtu je nekoliko spremenjena saj je večina igralnih polj daljših, kot je bilo predvideno. Nove podatke lahko vidite iz score kartice.

Razpored lukenj in scorecard

Razpored lukenj in scorecard

Comments are closed.